امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 24 April , 2025
امروز : پنج شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 18354
خانه » اخبار, اقتصاد تاریخ انتشار : ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳ |

💼 ایجاد بیش از هزار شغل در روستاهای میناب با حمایت بنیاد علوی

بیش از هزار نفر در مناطق روستایی میناب هرمزگان مشغول به‌کار شدندبه گزارش ایرنا، علی غلامشاهی شامگاه چهارشنبه در دیدار با معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب، اظهار کرد؛ این میزان فرصت شغلی با سرمایه‌گذاری بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در مناطق روستایی میناب ایجاد شد که ۶۱۰ میلیارد ریال آن از سوی بنیاد علوی به صورت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
وی بیان کرد: سال گذشته بنیاد علوی برای رونق اشتغال، تولید و توسعه روستاها واجرای ۴۳۰ طرح اشتغالزایی باایجاد بیش از هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در ۲۸ نقطه روستایی گامی موثر برای محرومیت‌زدایی در شهرستان میناب برداشته است‌.
مجری بنیادعلوی استان هرمزگان همچنین اظهار کرد: بنیادعلوی درحوزه ارتقای سلامت و بهداشت و درمان به ارائه بیش از سه‌هزار خدمت پزشکی رایگان به افراد مناطق کمبرخوردار شهرستان میناب باکمک گروه‌های جهادی پزشکی اقدام کرده است.
غلامشاهی، اجرای پویش مهر علوی وتوزیع بسته‌های نوشت افزار رایگان بین دانش‌آموزان مناطق هدف، کمک به اعزام زائراولی‌های اربعین دهک یک تا چهار مناطق روستایی، برگزاری پویش اطعام علوی وکمک به گروه‌های..

💼 ایجاد بیش از هزار شغل در روستاهای میناب با حمایت بنیاد علوی

📍 میناب – ایرنا | بیش از هزار فرصت شغلی در مناطق روستایی شهرستان میناب در استان هرمزگان با سرمایه‌گذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ایجاد شد. این اقدام با هدف محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی مناطق کم‌برخوردار با حمایت بنیاد علوی، بازوی اجرایی بنیاد مستضعفان، به ثمر نشسته است.

🚜 اشتغال‌زایی پایدار در ۲۸ نقطه روستایی

علی غلامشاهی، مجری بنیاد علوی در هرمزگان، شامگاه چهارشنبه در دیدار با فرماندار ویژه میناب اعلام کرد:
در سال گذشته، با سرمایه‌گذاری گسترده و اجرای ۴۳۰ طرح اشتغال‌زایی، بیش از هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق روستایی میناب ایجاد شد. از مجموع این سرمایه‌گذاری، حدود ۶۱۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد علوی به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه اختصاص یافته است.

💼 ایجاد بیش از هزار شغل در روستاهای میناب با حمایت بنیاد علوی

💼 ایجاد بیش از هزار شغل در روستاهای میناب با حمایت بنیاد علوی

🧑‍🌾 مشارکت مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت بومی

غلامشاهی با تأکید بر نقش مردم در تحقق اهداف توسعه‌ای بنیاد، گفت: «یکی از رموز موفقیت این طرح‌ها، مشارکت فعال اهالی بومی است. بنیاد علوی تلاش دارد با تقویت ظرفیت‌های درونی روستاها، اشتغال را از دل خود جوامع محلی خلق کند.» به گفته وی، این مشارکت موجب افزایش تاب‌آوری اقتصادی خانوارها و تحقق اشتغال پایدار در مناطق محروم شده است.

💼 حمایت از مشاغل خرد و کارآفرینی خانگی

طرح‌های اجراشده در میناب، طیف وسیعی از مشاغل خرد و کارگاهی را در بر می‌گیرند. فعالیت‌هایی مانند پرورش دام سبک، خیاطی، گلخانه‌داری، تولید صنایع دستی و بسته‌بندی محصولات کشاورزی، نمونه‌هایی از این اشتغال‌زایی هستند که با سرمایه اندک، درآمد پایداری برای خانواده‌ها فراهم کرده‌اند.

🏥 خدمات پزشکی رایگان برای مناطق کم‌برخوردار

مجری بنیاد علوی هرمزگان با اشاره به اقدامات حوزه سلامت، بیان کرد: «بیش از سه هزار مورد خدمات پزشکی رایگان از جمله ویزیت عمومی، دندان‌پزشکی، تست‌های سلامت و مشاوره درمانی، در مناطق کم‌برخوردار میناب با کمک گروه‌های جهادی پزشکی ارائه شده است.» این خدمات گامی مؤثر برای ارتقای سلامت عمومی در روستاها به‌شمار می‌رود.

🎒 حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان محروم

در حوزه آموزش، بنیاد علوی با اجرای پویش‌هایی نظیر «مهر علوی»، صدها بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان مناطق هدف توزیع کرده است. همچنین حمایت‌های مالی برای تحصیل، اعزام به اردوهای فرهنگی و تهیه پوشاک برای کودکان بی‌بضاعت از دیگر اقدامات بنیاد در زمینه توانمندسازی آموزشی در میناب بوده است.

🕌 ارتقای برنامه‌های فرهنگی و معنوی

غلامشاهی از اجرای پویش‌هایی مانند «اطعام علوی»، «تکریم علوی» و «حبیب» برای حمایت از خانواده‌های دهک‌های پایین درآمدی در ایام مذهبی خبر داد و گفت: «در سال گذشته با همکاری گروه‌های جهادی، بیش از هزار بسته معیشتی رمضانیه بین نیازمندان توزیع شده و ده‌ها مسجد در سطح شهرستان تجهیز و برای اجرای مراسم معنوی حمایت مالی شده‌اند.»

🚀 برنامه‌ریزی برای جهش در سال ۱۴۰۴

این مسئول در ادامه از افزایش ۱.۵ برابری سرمایه‌گذاری بنیاد علوی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: «در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید، در سال جاری شاهد جهش قابل توجهی در زمینه اشتغال، سلامت و آموزش در میناب خواهیم بود.» وی تأکید کرد که رویکرد بنیاد علوی ایجاد زیرساخت‌هایی است که اثرات بلندمدت و پایدار بر معیشت مردم داشته باشد.

🏗️ ارتقای زیرساخت‌ها، شرط اصلی توسعه روستاها

بنیاد علوی علاوه بر تمرکز بر اشتغال، اقدامات گسترده‌ای در زمینه توسعه زیرساخت‌ها نیز داشته است. در سال گذشته، پروژه‌هایی مانند بهسازی مسیرهای روستایی، ساخت خانه‌های بهداشت، توسعه شبکه آبرسانی و برق‌رسانی در مناطق محروم میناب انجام شده که زمینه‌ساز رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه عمومی در این مناطق شده است.

🧭 الگوی توسعه بومی برای سایر مناطق کشور

تجربه بنیاد علوی در میناب نشان می‌دهد که با تلفیق برنامه‌ریزی اصولی، حمایت مالی هدفمند و مشارکت مردم، می‌توان گام‌های بزرگی برای توسعه مناطق محروم برداشت. این مدل توسعه بومی می‌تواند به‌عنوان یک الگوی ملی در سایر استان‌های محروم نیز به‌کار گرفته شود.

🗺️ موقعیت جغرافیایی میناب و اهمیت راهبردی آن

شهرستان میناب با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت، در فاصله ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس، مرکز استان هرمزگان قرار دارد. این منطقه با دارا بودن ظرفیت‌های فراوان کشاورزی، دامداری و صنایع دستی، همواره یکی از قطب‌های بالقوه اشتغال در جنوب کشور محسوب می‌شود. برنامه‌های بنیاد علوی در این شهرستان با هدف شکوفاسازی این ظرفیت‌ها تدوین و اجرا شده‌اند.

طرز تهیه آش بادمجان ملایر

آش انار، غذای اصیل ایرانی

آش آلو

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.