امروز : چهارشنبه, ۱۲ دی , ۱۴۰۳
- سنگ کلیه: راهنمای جامع درمان و پیشگیری
- هشدار وزارت بهداشت درباره آنفلوآنزا و مراقبتهای لازم
- ریزش بورس در اولین روز هفته؛ سهامداران چه اقداماتی باید انجام دهند؟
- قیمت طلا در ۷ دی ۱۴۰۳؛ افزایش چشمگیر در بازارهای جهانی
- نظارت مجلس بر اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره رمزارزها
- پژو پارس نزدیک به یک میلیارد تومان: بررسی قیمت روز
طرز تهیه ترشی مو سیر خانگی و خواص شگفت انگیز آن
ترشی موسیر یکی از چاشنیهای محبوب و خوشطعم در آشپزی ایرانی است که از دیرباز جایگاه ویژهای در سفرهها داشته است. ترشی موسیر با طعم خاص و عطر منحصربهفردش در کنار غذاهای مختلف سرو میشود و علاوه بر لذت طعمی، به خاطر خواص ارزشمندی که برای سلامتی دارد نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. […]
ترشی موسیر یکی از چاشنیهای محبوب و خوشطعم در آشپزی ایرانی است که از دیرباز جایگاه ویژهای در سفرهها داشته است. ترشی موسیر با طعم خاص و عطر منحصربهفردش در کنار غذاهای مختلف سرو میشود و علاوه بر لذت طعمی، به خاطر خواص ارزشمندی که برای سلامتی دارد نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطلب به معرفی موسیر و خواص آن میپردازیم و طرز تهیه یک ترشی موسیر خوشمزه و خانگی را گامبهگام به شما آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید تا رازهای تهیه این ترشی خوشمزه را کشف کنید.
ترشی موسیر
با موسیر به تنهایی یا مخلوط با سایر مواد می توان ترشی تهیه نمود. از موسیر تازه یا خشک می توان برای تهیه ترشی استفاده کرد…
سرکه: ۱لیتر
نمک: قدری
موسیر: ۵۰۰گرم
طرز تهیه
با موسیر به تنهایی یا مخلوط با سایر مواد می توان ترشی تهیه نمود. از موسیر تازه یا خشک می توان برای تهیه ترشی استفاده کرد. موسیر تازه چون کمتر در دسترس قرار دارد از موسیر خشک بیشتر استفاده می شود. ولی در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را توضیح می دهیم.
الف-طرز آماده کردن موسیر تازه
موسیر را پوست می کنیم و نازک ورقه و قه می کنیم. چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آنرا دو سه روز در آب سرد خیس می کنیم. و چندین بار آب آنرا عوض می کنیم. بعد آنرا در صافی می ریزیم و آب آن که کاملاً گرفته شدموسیر را روی پارچه ای پهن میکنیم. و ۲۴ ساعت می گذاریم بماندتا رطوبت آن کاملا گرفته شود.این موسیر آماده ترشی می باشد.
ب- طرز استفاده از موسیر خشک
موسیر را می شوییم و مقداری آب جوش بر روی آن می ریزیم. هروقت آب آن سرد شد آنرا خالی می نمائیم و دوباره آب جوش روی آن می ریزیم. و این عمل را ۳ تا ۴ بار تکرار می کنیم.بعد موسیر را در آب سرد میریزیم.تا۲-۳ روز بماند و در این مدت نیز چند دفعه آب آنرا عوض می کنیم وقتی موسیر کاملا نرم و لطیف شدآنرا در صافی می ریزیم و بعد روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن کاملا گرفته شود.
طرز آماده کردن ترشی
موسیرهای آماده شده را در شیشه می ریزیم و کمی نمک در داخل سرکه که حتماً باید سرکه انگور و سفید و تازه باشد می ریزیم: و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر می کنیم.
موسیر چیست؟
تعریف و توضیح موسیر
موسیر گیاهی از خانواده پیازهاست و بهخاطر طعم و عطر ملایمترش نسبت به سیر، در آشپزی و تهیه انواع چاشنیها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه عمدتاً به شکل خشک یا تازه در بازار یافت میشود و به عنوان جایگزینی برای سیر در مواردی که طعم ملایمتری مورد نظر است، کاربرد دارد. برخلاف سیر، موسیر بویی کمتر آزاردهنده دارد و از این رو برای تهیه ترشی بسیار محبوب است.
ارزش غذایی موسیر
موسیر منبعی غنی از ویتامینهای B، C، فیبر و مواد معدنی مهمی چون پتاسیم و منیزیم است. همچنین، موسیر دارای ترکیبات آنتیاکسیدانی و فلاونوئیدهایی است که به حفظ سلامتی بدن کمک میکنند. ترکیبات گوگردی موسیر، که شباهت زیادی به ترکیبات موجود در سیر دارند، به خواص ضدعفونیکننده و ضدباکتریایی آن کمک میکنند. این گیاه همچنین به دلیل فیبر بالا، به بهبود گوارش و سلامت رودهها نیز کمک میکند.
انواع موسیر
در بازار ایران، موسیر در دو نوع اصلی یافت میشود: موسیر تازه و موسیر خشک. موسیر تازه در فصل بهار برداشت میشود و عموماً بهصورت خام یا در ترشیها استفاده میشود. موسیر خشک نیز در دسترس است و میتوان آن را خیسانده و در تهیه ترشیها به کار برد. خشک آن طعم و عطر قویتری نسبت به نوع تازه آن دارد و به همین دلیل در تهیه ترشیها محبوبتر است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.