امروز : سه شنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۴
- وزش باد شدید در خراسان رضوی از امروز آغاز شد
- تردد ۲۰ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
- ارائه اقامت رایگان هتلی به مسافرانی که بر اثر لغو پروازها در بوشهر بازماندهاند
- ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارکهای ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
- نگهداری حیوانات خانگی؛ پیامدهای فرهنگی و اجتماعی و ضرورت ساماندهی در البرز
- گام نوین در مهندسی بافت غضروف؛ گفتوگوی الکتریکی با سلولها روی بستر فوم گرافن
تخصیص ۳۵۰ میلیارد ریال برای توسعه گردشگری مرکز مازندران
فرماندار ساری: ۳۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای گردشگری مرکز مازندران تخصیص یافتمحمدعلی نوبخت روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در راستای تحقق منویات رهبر مظم انقلاب اسلامی در سال سرمایهگذاری برای تولید و با هدف شکوفایی اقتصادی مبتنی بر ظرفیتهای بومی، گردشگری و فرهنگی، این میزان اعتبار برای اجرای طرحهای توسعه گردشگری، مرمت و بازسازی اماکن تاریخی و تقویت زیرساختهای صنایعدستی در مرکز مازندران تخصیص یافت، افزود: توسعه بومگردی، پیشران اقتصاد و ریل گذار توسعه پایدار در این منطقه است.
وی اظهار داشت: سرمایهگذاری هوشمندانه در گردشگری، در واقع سرمایهگذاری در امید و نشاط اجتماعی است و مصمم هستیم این مسیر را با همراهی مردم پیش ببریم.
نوبخت خاطرنشان کرد: پیوند اقتصاد گردشگری و هویت فرهنگی در ساری، مدل بومی برای توسعه پایدار خواهد بود و بی شک از تمام ظرفیتها و امکانات موجود در راستای تحقق این مهم به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.
وی با قدردانی از حمایت های استاندار مازندران در توسعه و بالندگی حوزه گردشگری، تصریح کرد: گردشگری روستایی و بومگردی را به عنوان پیشران تو..
محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری، روز سهشنبه اعلام کرد که مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای توسعه گردشگری در مرکز استان مازندران اختصاص یافته است. این اعتبار در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در سال «سرمایهگذاری برای تولید» و با هدف شکوفایی اقتصادی مبتنی بر ظرفیتهای بومی، گردشگری و فرهنگی، تخصیص یافته است.

تخصیص ۳۵۰ میلیارد ریال برای توسعه گردشگری مرکز مازندران
اهداف کلان تخصیص اعتبار در حوزه گردشگری
توسعه پایدار با محوریت بومگردی
فرماندار ساری تاکید کرد که توسعه بومگردی به عنوان پیشران اقتصاد منطقه و ریلگذار توسعه پایدار در مرکز مازندران در نظر گرفته شده است. وی گفت:
«سرمایهگذاری هوشمندانه در گردشگری، سرمایهگذاری در امید و نشاط اجتماعی است و ما مصمم هستیم این مسیر را با همراهی مردم پیش ببریم.»
پیوند اقتصاد گردشگری و هویت فرهنگی
نوبخت افزود:
«پیوند اقتصاد گردشگری و هویت فرهنگی در ساری، مدل بومی برای توسعه پایدار خواهد بود. بیشک از تمام ظرفیتها و امکانات موجود برای تحقق این هدف به شکل مطلوب استفاده خواهیم کرد.»
برنامههای اجرایی و اولویتها
مرمت و بازسازی اماکن تاریخی
یکی از بخشهای مهم این اعتبار، مرمت و بازسازی بافتهای تاریخی و خانههای قدیمی است که علاوه بر حفظ میراث فرهنگی، به احیای هویت تمدنی منطقه کمک میکند. فرماندار ساری گفت:
«این بناها را فقط مرمت نمیکنیم، بلکه آنها را به چرخه زندگی شهری و گردشگری بازمیگردانیم.»
تقویت زیرساختهای صنایعدستی و بازارچههای محلی
از دیگر برنامهها، توسعه بازارچههای صنایعدستی و حمایت هدفمند از کارآفرینان این حوزه است. نوبخت تاکید کرد که این اقدامات، ضمن حفظ فرهنگ بومی، فرصتهای شغلی پایدار نیز ایجاد خواهد کرد.
نقش مهم گردشگری روستایی و اشتغال جوانان
گردشگری روستایی؛ موتور محرک توسعه روستاها
فرماندار ساری به اهمیت گردشگری روستایی اشاره کرد و گفت:
«گردشگری روستایی و بومگردی را به عنوان پیشران توسعه روستاها در برنامهریزیهای خود داریم و مسئولان باید مسیر گردشگری را به کانونی برای اشتغال پایدار جوانان تبدیل کنند.»
حمایت همهجانبه از فعالان گردشگری
وی افزود:
«یکی از راهبردهای جدی ما، حمایت همهجانبه از فعالان و سرمایهگذاران حوزه گردشگری و صنایعدستی است.»
ظرفیتهای طبیعی و فرهنگی شهرستان ساری
قلب تپنده مازندران با سرمایههای فرهنگی و تاریخی غنی
نوبخت شهرستان ساری را «قلب تپنده مازندران» خواند که علاوه بر طبیعت بینظیر، سرمایههای فرهنگی و تاریخی قابل توجهی دارد. وی اظهار داشت:
«این ظرفیتها میتواند به عنوان شالودهای مطمئن برای توسعه پایدار مبتنی بر گردشگری و زمینهساز رشد اقتصادی، اشتغال جوانان و تقویت هویت بومی و ملی باشد.»
نگاه راهبردی دولت به گردشگری
گردشگری؛ راهبردی برای تحقق شعار سال و سرمایهگذاری مولد
فرماندار ساری تاکید کرد که نگاه دولت به گردشگری صرفاً تزیینی یا فصلی نیست بلکه به عنوان راهبردی اساسی برای تحقق شعار سال و بستری برای سرمایهگذاری مولد به آن نگاه میشود. وی افزود:
«طرحهای مرمت بافتهای تاریخی، ساماندهی اماکن بومگردی، توسعه بازارچههای صنایعدستی و حمایت هدفمند از کارآفرینان در اولویت کاری قرار دارد.»
عزم جدی دولت برای اقتصاد محور کردن گردشگری
نوبخت در پایان گفت:
«این اعتبارها آغاز یک حرکت تازه است. ما این مسیر را با مشارکت مردم، نخبگان محلی، شوراها، دهیاران و سرمایهگذاران همدلانه پیش میبریم. قصد داریم ساری را به نگین توسعه گردشگری ایران در شمال کشور بدل کنیم؛ نه با شعار، بلکه با اقدام و عمل.»
جمعبندی
تخصیص ۳۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای گردشگری در مرکز مازندران، فرصت طلایی برای شکوفایی ظرفیتهای بومی، احیای هویت فرهنگی و ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه محسوب میشود. اجرای دقیق برنامههای مرمت، تقویت زیرساختها و حمایت از گردشگری روستایی و صنایعدستی میتواند زمینهساز توسعه پایدار و اقتصادی در ساری و کل مازندران باشد. همراهی مردم و نخبگان محلی در این مسیر، کلید موفقیت این طرحها خواهد بود.
گیاه دارویی چای كوهی و خواص بی نظیر آن
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.